понеділок, 27 квітня 2020 р.


 Для поціновувачів котів

Не секрет, що коти і книги - досить популярний тандем. Навіть в старих бібліотеках світу завжди жили кішки. 

Звичайно, їх присутність мало суто практичне значення, адже пухнасті мисливці захищали літературні скарби від мишей і щурів, втім, не виключено, що коли робота була виконана, а свідки відсутні, коти теж читали. 

Серед письменників, не уявляли свого життя без мурлик-компаньойнов були Марк Твен, Едгар По, Ернест Хемінгуей, Террі Прачет і Вільям Берроуз. Зараз цей перелік можна продовжувати нескінченно, а можна зробити ще краще - прочитати кілька цікавих книг, де фігурують вусаті і хвостаті красені.


“Світ очима кота Боба” Джеймс Бовен

Фото - Світ очима кота БобаІсторія Джеймса Бовена і його незвичайного кота Боба - це історія успіху: бідолаха вуличний музикант, боровся з наркозалежністю і ледь виживав в притулку, знайшов і полікував пораненого кота, а далі вони разом працювали над тим, щоб зробити своє спільне життя краще. 

Спочатку Джеймс і Боб стали зірками лондонських вулиць, виконуючи пісні під гітару і продаючи газети, а потім Джеймс став письменником, а Боб його музою. 

Звичайно, їх шлях був тернистим, і деякі дні затьмарені не тільки дощовими хмарами, але і важкими випробуваннями, але тим цінніше хеппі-енд цієї історії.

 Прочитати: Світ очима кота Боба 


Немає коментарів:

Дописати коментар