вівторок, 28 квітня 2020 р.




28 квітня - День читання великої поезії.

П'ять дієвих способів захопити дітей читанням – Розвиток дитиниЧитання поезії – це завжди читання самого себе, занурення у свої глибини, співвіднесення з ліричним героєм – і, як бонус, можливість віднайти відповіді на питання, що давно хвилюють.

Під час карантину Бібліотека працює для вас дистанційно. Ми пропонуємо   добірку сайтів, де можна читати або завантажувати книжки.

📕 E-bookua http://e-bookua.org.ua/ – на цьому сервісі можна читати книжки в онлайн режимі. Більшість книг – це художня література.
📕 Poetyka http://poetyka.uazone.net – це сайт з українською поезією у простій та зручній формі.
📕 Javalibre https://javalibre.com.ua/ – бібліотека, що надає можливість як завантажити книги, так і переглядати їх онлайн.
📕 Чтиво http://chtyvo.org.ua/ – онлайн-бібліотека з україномовною літературою.

📕OpenBook https://sites.google.com/site/openbookclassic/ – електронна бібліотека класики української та світової літератури.
📕 УкрЛіб https://www.ukrlib.com.ua/ – бібліотека української літератури, де можна знайти як повний текст, так і скорочену версію.
📕 Ae Lib http://www.ae-lib.org.ua/ – електронна бібліотека світової літератури, в якій зібрані оригінальні твори та їх переклади українською мовою.

Немає коментарів:

Дописати коментар