середу, 22 квітня 2020 р.


22 квітня – Всесвітній день Матері-Землі (Міжнародний день Землі)


Всесвітній день Матері-Землі відзначається 22 квітня 2020 року ...Назва «Мати-Земля» була обрана через те, що є досить поширеною назвою для нашої планети в багатьох країнах і регіонах світу (зокрема і в українців), а ще відображає взаємозв’язок між людиною, іншими живими істотами і планетою, адже Земля і всі її екосистеми є нашою спільною домівкою.

Земля - наша годувальниця, наш спільний дім, в якому створені  для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності. Вона віддає нам себе цілком. Беззаперечно дарує свою любов. Не зважаючи навіть деколи на абсолютно зневажливе ставлення з нашого боку.

Вже здавна в різних країнах світу це питання набуло нагальну актуальність. Людство нарешті, звернувши увагу на свою позицію і роль в екосистемах нашої Землі, задумалося. Невже ми почали переростати чисто споживчий період свого власного розвитку? Надія є. З’явилися і прагнення.

 В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.

 Healthy Earth: Royalty-free stock vector illustration of a happy and smiling planet Earth emoji with healthy mountains, trees, and animals on its surface, and birds flying around it. #friendlystock #clipart #cartoon #vector #stockimage #art #earthday #Earth #planet #world #globe #environment #happy #sustainable #growth

Немає коментарів:

Дописати коментар