суботу, 2 травня 2020 р.


Чи бувають коти детективи?

Якщо вашого малюка приваблюють заплутані сюжети, приховані таємниці, загадкові історії, які розплутують діти - то вашу дитину зацікавлять книги детективного жанру, написані саме для дитячої аудиторії.

Дорослий світ у дитячих детективах, особливо класичних, постає синонімом раціонального й етичного життя, до якого «слід» тяжіти. 

Але дорослі, вочевидь, далеко завжди не можуть впоратися із викликом дорослості. Тож саме діти-детективи, що перебувають на межі між двома світами, показують їм приклад.
Якщо ви або ж ваші дітлахи любите загадкові історії й закручені сюжети, тоді ця книга саме для вас!

«36 і 6 котів-детективів»

обложка книги 36 и 6 котов-детективов автора Галина ВдовиченкоХто сказав, що карний розшук – то виключно людська справа? Вусаті, вухаті й хвостаті теж уміють нишпорити. 

Не вірите – запитайте в Ля Сосиса, Баронеси, Шпондермена та решти квартирантів пані Крепової. Пухнастій братії, знайомій багатьом читачам за книжкою «36 і 6 котів», вдалося організувати наймасштабніше розслідування в історії світової літератури. 

Тридцятеро котисьок, семеро кошенят і дев’яносто дев’ять вуличних собак у пошуках восьми дряпописних шедеврів – їй-бо, розмах, гідний Дена Брауна.


Прочитати: «36 і 6 котів-детективів»

Немає коментарів:

Дописати коментар