пʼятницю, 15 травня 2020 р.


 15 травня-Міжнародний день сім'і



З днем родини - віршi Справжня цінність в житті - це рідні та близькі люди. 
У кожній країні святкування Міжнародного дня сім’ї має свої традиції. 

Наприклад, Новозеландці переконані, що кожна людина є частиною великої сім’ї, і в цей день кожен може зробити щось особливе для своїх близьких. 

Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. У нашій країні є українське слово «родина», яке походить від імені слов’янського бога Рода. Він вважався початком всього живого та неживого, початком і кінцем. 

Для українців — сімейні традиції мають велике значення. За часів Київської Русі в родинах були по 6-8 дітей.Той, хто не мав сім’ї, не мав права голосу на зборах, вважалося, що така людина не здатна гармонізувати світ навколо себе.

Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності й досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, на якій будується все.

Вітаємо всіх із Днем сім’ї!!! Тож зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, прабатьків, дітей та внуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!!!

Світлина від Сім'я і дім.

Немає коментарів:

Дописати коментар