четвер, 7 січня 2021 р.

З Різдвом Христовим!


Свята продовжуються. Для тих, хто не знає чим зайняти себе на вихідних пропонуємо підбірку новорічних та різдвяних мультфільмів для сімейного перегляду. Вони неодмінно сподобаються вашим дітлахам.

 

1. СЕКРЕТНА СЛУЖБА САНТА КЛАУСА

Цей добрий мультфільм розповість історію про сина Санта-Клауса, Артура, котрий будь-що хоче допомогти маленькій дівчинці отримати свій подарунок на Різдво, хоча її лист помилково не було прочитано чарівником. Санта і його помічники не хочуть змінювати плани заради однієї дитини, але хлопець має намір врятувати свято маленької Гвен.

 

2. РІЗДВЯНА ІСТОРІЯ МІККІ

Цей оскароносний мультик повторює сюжет книги Діккенса «Різдвяна історія», яка оповідає про скупердяя Скруджа. Ця книга стала основою багатьох повчальних фільмів для дорослих і дітей. У головних ролях виступають відомі всім дітям Міккі Маус, Скрудж МакДак, Гуфі, Дональд і інші мультяшні герої. 

  

3. ВРЯТУВАТИ САНТУ

Сюжет цього милого мультика розповість про ельфа Бернарді, який вирішується використовувати чарівний прилад Санта-Клауса — переміститель в часі, щоб встигнути за одну ніч розвезти всі подарунки дітям і врятувати Санту від злих недоброзичливців.

 

 4. КЛАУС

Несподівано по-справжньому зимовий і максимально різдвяний мультфільм створили у південній Іспанії. В центрі сюжету – розбещений безвідповідальний юнак, який переконаний у тому, що йому в житті все діставатиметься легко – бо ж його батько має відповідальну посаду і забезпечить сину тепле місце. Але тому набридли витівки сина, тож він відсилає його на острів за Полярним колом виконувати титанічну роботу – рознести 6000 листів за рік. Тільки так нащадок зможе повернути довіру. Проблема лише в тому, що все населення острова – два клани, які ворогують між собою і точно не налаштовані писати листи. Єдиний вихід – переконати дітей писати листи до відлюдькуватого майстра-різьбяра Клауса, який за кожен лист вирізатиме і даруватиме іграшки. Але у старого Клауса – своя непроста історія. 

 

5. ПОЛЯРНИЙ ЕКСПРЕС

Історія подорожі – справжня історія дружби та взаємодопомоги – не завершується і продовжується вже після повернення дітей. І лише той, хто дійсно вірить в чудо, ніколи не перестане чути різдвяний дзвіночок Санти. Навіть, коли стане дорослим.


Немає коментарів:

Дописати коментар