вівторок, 24 листопада 2020 р.

 Твістинг

Не так давно планету захопило нове мистецтво - моделювання з повітряних кульок. Завдяки вправним рухам зі спеціальних повітряних кульок створюються найрізноманітніші фігури. Через англійське слово twist, що означає "скручувати", це заняття отримало назву "твістінг". Мистецтво твістінгу часто демонструється в цирках, на дитячих святах, а також вуличними артистами.

Модеолювання з кульок - неймовірно захоплива справа, де є місце польоту фантазії. Його можна порівняти з чарами, адже справді є щось дивовижне і трохи магічне в підкоренні однієї зі стихій. Умільці надають форму повітрю, сховавши його під тонкою оболонкою повітряної кульки.

Із кульок для моделювання створюють різноманітні фігури тварин, рослин, транспортних засобів, скульптури, гірлянди, квіти, тварин і персонажів улюблених мультфільмів. А деякі дизайнери замахуються навіть на виготовлення костюмів - справжніх шедеврів, здатних скласти конкуренцію звичайному одягу з тканини.

Як правило, для моделювання використовують довгі тонкі кулі (найчастіше 5х150см) різних кольорів, хоч іноді застосовують інших форм і розмірів. Конкретна фігура може бути виготовлена з однієї кулі або ж складатися з декількох кульок, пов`язаних вузлами.

Фігурки з повітряних кульок створюються шляхом обертання куль і скручування елементів. Надувають їх найчастіше за допомогою повітряного насоса, хоча є артисти, які використовають тільки власні легені. Оскільки такі кульки, як правило, не запускаються в повітря, їх дуже рідко наповнюють гелієм, використовуючи замість нього повітря або азот.

Спробуйте і Ви - Квіти з повітряних кульок

Немає коментарів:

Дописати коментар