неділю, 22 листопада 2020 р.


Щороку по всьому світу відзначають День синів (або День сина). Це свято менш відоме, ніж, наприклад,  День матері і День батька, однак теж має важливе значення.

Створювалося свято Дня синів з метою об’єднати рідних людей, звернути увагу на цінність сімейних стосунків і на те, що рідніших за них у світі нікого немає й не буде.

День синів – неофіційне свято та його історія поки що недовга. Однак останнім часом воно набуває все більшої популярності. 

Святкується це добре сімейне свято кожного року 22 листопада. Водночас існує ще й другий варіант дати свята – 25 листопада. Це пов’язано з тим, що офіційної дати, присвяченої цьому дню наразі ще немає. Незважаючи на це, багато хто віддає перевагу першому дню.

Як такі, традиції святкування цього дня ще не сформувалися, тому у кожної родини є прекрасна можливість зробити його особливим, відзначати його по-своєму й можливо заснувати нову традицію, яка посилить зв’язок між родичами.

Доречними у це свято, звісно ж, будуть привітання для синів. Так, зворушливі вітальні рядки матерів, що зустрічаються на форумах, часто представлені як молитва за сина. Не менш яскравими є також стримані емоції у привітаннях батьків своїм синам, у яких висловлюється гордість за досягнуті синами успіхи і сподівання на підтримку мужності на всьому подальшому життєвому шляху дитини, навіть ставши чоловіком.

Сьогодні хочемо привітати всіх синів і всіх батьків, яким доля подарувала можливість виховати справжнього чоловіка, зі святом. Дітям бажаємо завжди знаходити в своїх батьках опору, підтримку і турботу, а батькам - отримувати безмірне кількість позитивних емоцій і подяки. Нехай у ваших родинах панує гармонія і любов!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар