четвер, 8 травня 2014 р.




Хай світ з війною не буде знайомий

 Напередодні свята Перемоги у бібліотеці відбулась зустріч учнів 7 класу сш № 126 (кл.керівник Романенко Н. М.) з ветераном ВВВ РУДЕНКО ФЕДОРОМ ТИМОФІЙОВИЧЕМ.

 Сьогодні розмова піде про війну. Війну, що прийшла на українську землю червневим ранком 1941 року. Увірвалась до кожної сімї, до кожної оселі, відібрала мільйони молодих життів, спотворила нашу чудову природу, перетворила у руїни тисячи міст і сіл.

 Проте наш народ залишився незламним у титанічниій битві, якої ще не знала історія. Він боровся за свободу і переміг. Серед тисячі солдатських автографів на стінах рейхстагу чимало українських імен.
 Мільйони людей у всьому світі знають про звіряче обличча фашизму з книг, документальних та художніх фільмів. Усе менше залишається тих, хто пам»ятає злочини фашизму зі свого трагичного досвіду. І сьогодні ми раді представити вам ветерана Великої Вітчизняної Війни РУДЕНКО ФЕДОРА ТИМОФІЙОВИЧА.


 Спочатку було привітання музичним подарунком від учнів музичної школи № 9 (муз. керівники Комарін О.В. та Попова Л.Я.).

Комарін О.В. (балалайка) викладач муз. школи « Заиграй, моя волынка »

Ребченко Ліза (бандура) Д. Штельберт «Адажио» та О. Велігутська « Калина»

А також виступили: Інгор Маша ( гітара) « Романс без назви » Буральов Олексій ( гітара) « Іспанський танок ».



Потім Федор Тимофійович розповів дітям про свій бойовий та життєвий шлях.Учні уважно і з зацікавленністю слухали ветерана,задавали питання та читали вірші про війну.
По закінченню свята діти привітали ветерана квітами та подарунками









Немає коментарів:

Дописати коментар