вівторок, 14 квітня 2020 р.


75 років від дня народження Сергія Сергійовича Дяченка (1945), українського прозаїка, фантаста


Один з найвідоміших українських письменників-фантастів працює не сам. 

Друга половинка співавторського подружнього тандему – Сергій та Марина Дяченки. Автори понад 25 романів та понад вісімдесяти повістей та оповідань.

Фантасти-письменники – це люди, які володіють таємницею чудового, магічного ліхтаря. Він може на запилених вулицях нашого міста бути, як архітектурна підсвітка, будь-який зашарпаний будинок перетворити у новорічну ялинку.
Фото - Дивовижні пригоди звичайних речей


 Дивовижні пригоди звичайних речей 
Перша книга серії казок від відомих письменників Марини та Сергія Дяченків. 

Якщо придивитися и прислухатися — виявиться, що самі звичні речі, що нас повсякденно оточують, живуть своїм цікавим життям, часом непростим, але проблеми їхні ми, люди, можемо допомогти розв'язати! 



Фото - Пригоди Марійки Михайлової



Пригоди Марійки Михайлової 

У місті знову скоєно злочин! Пограбовано банк, а злочинець у поросячій масці безслідно зник! 

Розкрити таке не під си­лу навіть Майорові Міліції. На допомогу поспішає досвідчений детектив - третьокласниця Марійка Михайлова, яка неодмінно знайде докази і викриє жадібного грабіж­ника. 

А ще вона рятує затонулі скарби, знаходить викрадача шо­ко­лад­них цукерок і повертає до магазину найбільшу в місті іграш­кову залізницю. Злочинці, стережіться!


Повітряні рибки

Книга Марини та Сергія Дяченків "Повітряні рибки" - Мала Сторінка

З кожної сторінки цієї книжки на читача повіє свіжий вітер радості, подарованої знаменитими українськими фантастами Мариною та Сергієм Дяченками і прекрасним художником Арсеном Джанікяном. Так пишуть, малюють і думають люди третього тисячоліття... 
Прочитати Повітряні рибки

Немає коментарів:

Дописати коментар