понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Лайфхаки для школярів

Навчальний рік ще тільки почався, а сил вже майже немає цілий день просиджував за однією партою, а потім ще й весь вечір уроки зубрити? Ми підготували кілька лайфхаків, які полегшать важке життя школяра. Ось побачите - гризти граніт науки стане помітно легше!

1. Таблиці. Як би дивно це не звучало, вам потрібно робити, як можна більше яскравих малюнків і таблиць. Так набагато легше знайти потрібну інформацію. Тим більше, таблицями і малюнками можна замінити величезну купу тексту.

2. Порядок в рюкзаку. Великий вплив робить на нас те, в якій обстановці ми займаємося і працюємо. Правда, це ставитися не тільки до письмового столу в кімнаті, але і до ваших сумкок та рюкзаків. Порядок в рюкзаку - порядок в голові. На вихідних не лінуйтеся і витратьте ваш час на прибирання у вашому портфелі. Тоді вам буде простіше знайти подрібну річ, а також легше нести рюкзак без усілякого сміття.

3. Стікери. Якщо вам необхідно вивчити якісь слова з іноземної мови, тоді просто напишіть їх на папірці і розклейте по всьому будинку. Причепіть їх на телевізор, холодильник, фікус і інші предмети вашого будинку. Тоді, проходячи по дому, ви будете помічати і не вільно запам'ятовувати даний текст.

4. Розклад найзручніше зберігати в телефоні як фотографію. Так, це не фотографія улюбленої зірки або просто коханої (-ого). Проте вже через пару днів ви будете без помилок і будь-яких проблем знаходити потрібну аудиторію і завжди пам'ятати, які пари або уроки, наприклад, у четвер . Візуальна пам'ять - це сила.

5. Як не втрачати зошити в портфелі? Іноді швидко відшукати потрібну зошит в сумці серед купи підручників і інших речей буває важкувато. Щоб більше не витрачати половину уроку на пошуки, просто підпишіть корінці зошитів!

Ще один лайфхак. Як зробити закладку для книги  зі скріпки











Вдалого учбового року!

Немає коментарів:

Дописати коментар