вівторок, 24 березня 2020 р.

Поки ви сидите вдома на карантині, ми вирішили для вас зібрати підбірку книг для прочитання вдома. Попереджаємо, їх читання викликає звикання!


Похожее изображение«Джури козака Швайки»
Усі ми знаємо імена Северина Наливайка, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи. А ким були найперші козаки? Звідкіля вони взялися? На ці запитання ти знайдеш відповідь у новому гостросюжетному історичному романі Володимира Рутківського — одного з найблискучіших сучасних українських дитячих письменників. Його дивовижні герої — Грицик та малий волхв Санько, юний богатир Демко Дурна Сила, його мама-велетка, невломий козак Швайка зі своїм вірним вовком Барвінком та їхні численні друзі — з честю виходять із найскладніших ситуацій. А небезпека чигає на кожному кроці, а надто, коли ти зважився підняти шаблю на могутню 
 татарську орду, а за твоєю спиною — майже нікого…

Фото - Джури. Книга 2. Джури-характерники «Джури-характерники»                                       Друга книга  історичної трилогії провідного сучасного українського письменника Володимира Рутківського. У новому гостро-сюжетному романі читачі зустрінуться зі своїми улюбленими героями з попереднього роману «Джури козака Швайки» — юним характерником Саньком та його вірним другом Грициком. Хлопці підросли, змужніли, і тепер нарівні з дорослими козаками беруть участь у військових виправах. У романі з’являється ще один відчайдушний герой — маленький характерник Телесик зі своєю дитячою ватагою. А небезпека й надалі чигає на кожному кроці... 
Фото - Джури. Книга 3. Джури і підводний човен
«Джури і підводний човен» 
Заключна книга захоплюючої історичної трилогії «Джури». На тебе, любий читачу, чекають неймовірні пригоди, шалені звитяги і нові відкриття. Разом з героями роману ти оборонятимеш Київ, перепливеш неприступні дніпровські пороги, розвідаєш таємниці підземної Хортиці, штурмуватимеш Очаківську фортецю. Ти також дізнаєшся, як Санько допоміг Грицикові стати непереможним воїном-характерником, чому Демко Дурна Сила знову змінив своє прізвисько, і як Телесикові з Чорториєм вдалося винайти підводний човен і перепливти на ньому Чорне море. А небезпеки… На те вони й небезпеки, аби їх долати.

Фото - Джури. Книга 4. Джури і кудлатик
«Джури і Кудлатик» 
Четвертий роман трилогії «Джури». На сторінках роману ви востаннє зустрінетеся зі своїми улюбленими героями — хоробрим вивідником Швайкою, друзями(характерниками Грициком і Саньком, козацькими вовками Барвінком і Куцим. Вам, напевно, буде цікаво довідатись про сучасного шестикласника Грицика і про те, що Куций через 500 років після козацьких часів перевтілився в Кудлатика. До того ж Кудлатик виявився ще й чудовим оповідачем.




Прочитати всі ці книги можна за посиланням https://www.ukrlib.com.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар