пʼятницю, 27 грудня 2013 р.

Новий рік у бібліотеці


Коротенько про  переваги святкування Нового року у бібліотеці. Їх ви зможете використати для реклами новорічних бібліотечних заходів.
Отже, для дітей свято у бібліотеці цікаве  тим, що вони зможуть самі в ньому брати участь, а не тільки бути присутнім в якості глядачів, як на новорічній театральній виставі. Адже для них -інтелектуальні і рухливі ігри, вікторини і "освітні" програми.   Діти дізнаються про традиції святкування Нового року, коли і хто придумав це свято, чому ми прикрашаємо ялинку і звідки взялися Дід Мороз і Снігуронька. Батьки, які стомилися відповідати на нескінченні запитання своїх чад, отримають перепочинок. Після свята в бібліотеці діти перестануть ставити запитання, а самі розкажуть дорослим, що вони дізналися нового і цікавого. А головне - у безпосередній обстановці новорічного свята діти матимуть змогу ознайомитися з безліччю книг. Співробітники бібліотек, звичайно ж, розкажуть дітям, чому книга - друг людини, і про те, що читати її важливо і потрібно.
  

Найголовніше ж, що принесе Новий рік в бібліотеці, - атмосфера найтеплішого свята. На вулиці  холод, а в бібліотеці ялинка, дитячий сміх і живе людське тепло, яке ніякий Інтернет з телевізором ніколи не замінять. Тим більше, що публічну бібліотеку відвідують багато людей, які живуть по сусідству, але один з одним не знайомі.  


                          

Бібліотека чекає на Вас

Немає коментарів:

Дописати коментар